"OH Leuven wil geen eendagsvlieg zijn"

"OH Leuven wil geen eendagsvlieg zijn"
Foto: © SC

OH Leuven kan dit weekend kampioen spelen. Indien Lommel punten verliest in Wetteren en OHL zelf wint van Tienen mogen de flessen champagne bovengehaald worden.

"De titel zou een doom zijn en een bekroning van het werk van de voorbije jaren", zegt Hans Vander Elst, Sportief directeur en assistent-coach, aan VRT. "Toch is het nog veraf: hoogmoed komt ten val, het vel van de beer, je weet wel."

"Voor het eerst in de geschiedenis is het stadion wel bijna uitverkocht", vervolgt hij. "Het is schitterend om de OHL-hype die er momenteel heerst mee te maken. We moeten op die hype voort blijven drijven."

"We willen geen eendagsvlieg zijn, niet in eerste en niet in tweede", weet Vander Elst nog, die ook nog een sneer in huis heeft richting Lierse. "Wij teren niet op een of andere Egyptenaar of voorzitter, we teren wel op een goeie samenwerking met de stad. Bovendien was de aanstelling van trainer Ronny Van Geneugden een voltreffer. Hij brent knowhow mee uit eerste en sleutelt ook aan onze jeugdopleiding."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties