Odoi houdt deur voor Anderlecht en Standard open: "Ik beslis zelf"

Odoi houdt deur voor Anderlecht en Standard open: "Ik beslis zelf"
Foto: © SC

Speelt Denis Odoi volgend seizoen bij Anderlecht of bij Standard? De speler ontkent dat hij met Anderlecht sprak en benadrukt dat hij zelf een beslissing zal nemen en zich niet zal laten leiden door het bestuur.

De afgelopen dagen verschenen verscheidene berichten die meldden dat Odoi reeds persoonlijk rond is met Anderlecht. "Moest ik een akkoord hebben met Anderlecht, zou ik het dan zeggen? Ik zeg daar altijd neen op, dus weet je nu of ik lieg?", plaagde hij de journalisten even.

"Ik heb nog niet met de voorzitter of met iemand anders van het bestuur gesproken", verzekerde hij zaterdagavond na de partij tegen Lierse.

"Ik ben in Anderlecht opgegroeid maar dat betekent niet dat ik daar ook écht naartoe moet gaan", zo houdt hij de deur open voor andere clubs.

Sint-Truiden zou dan weer een akkoord met Standard hebben bereikt omtrent een transfer van Odoi maar ook daar houdt de speler de boot af. "Als ik met Standard mag gaan spreken van de voorzitter, dan zal ik dat doen maar ik beslis uiteindelijk wel zelf waar ik naartoe ga."

"Het is niet omdat Sint-Truiden zegt dat een bepaalde ploeg meer biedt, dat ik daar ook naartoe ga. Voor mezelf is dit natuurlijk wel een luxepositie."

Hoedanook wil Odoi niet te lang wachten om de knoop door te hakken. "Ik wil zo snel mogelijk duidelijkheid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties