Boeckx: "Het was alsof ik iemand anders zag keepen"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Boeckx: "Het was alsof ik iemand anders zag keepen"
Foto: © SC

Frank Boeckx ging zaterdag tegen Standard twee keer flagrant in de fout. Na de wedstrijd moest de 24-jarige Gentse doelman zich nog onthouden van commentaar, maar maandag mocht Boeckx weer vrijuit spreken.

Boeckx bekeek zaterdagavond in het gezelschap van enkele vrienden nog de tv-beelden. “Het was alsof ik iemand anders zag keepen. Die eerste bal had een rare curve. Bij die tweede goal wilde ik de bal buiten de zestien wegwerken, maar hij botste niet ver genoeg”, zegt Boeckx in Het Nieuwsblad.

“'s Nachts heb ik de uren zien wegtikken. Zondag heb ik aan keeperstrainer Jacky Munaron gevraagd om wat balletjes te trappen. Ik wilde snel het goede gevoel terugkrijgen. Bij de clubpsycholoog ben ik niet langs geweest. Ik wilde de bladzijde omdraaien en mij opladen voor woensdag. Ik kan goed relativeren.”

Bojan Jorgacevic is nog niet hersteld voor de wedstrijd tegen Anderlecht. “Ik heb niet het gevoel dat de trainer me naast de ploeg zal zetten. Anders zou de staf me niet zo steunen. Weet je, ik tel de uren af naar woensdag. Ik wil laten zien dat het eenmalig was. Ik wil tegen Anderlecht iets teruggeven.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties