Koster: "We hebben de nederlaag aan onszelf te wijten"

Bart De Wilde
| 30 reacties
Koster: "We hebben de nederlaag aan onszelf te wijten"
Foto: © SC

Adrie Koster gaf na de nederlaag toe dat Club Brugge de nederlaag aan zichzelf te wijten heeft: "We maakten te veel fouten."

"We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen 1-0 voor na een knap doelpunt", vertelde Adrie Koster na afloop van de wedstrijd. "We wilden de voorsprong vasthouden tot aan de rust."

"Bij het eerste tegendoelpunt was de linkerkant te gretig waardoor we met twee tegenover drie stonden. Genk werkte die kans goed af",vertelt de Club-coach over de 1-1.

"De penalty was geen zware fout en niet elke scheidsrechter zal die overtreding fluiten. Maar hij kan die fluiten en deed het. In de zestien meter moet je met de handen van de tegenstanders blijven", verklaart de Brugge-coach over de penalty.

"Na de penalty was de wedstrijd gespeeld", gaat Koster verder. "We probeerden nog wel en kregen een aantal kansen. Maar met vier spelers vooraan moet je beter vanuit de organisatie voetballen en via de flanken een opening vinden."

Over het verlies van Brugge zegt Koster nog het volgende: "Elke wedstrijd in de play-offs is cruciaal. Het is jammer dat we hier geen punt halen, maar we zullen proberen om de zaak recht te trekken tijdens de volgende wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties