Verlaten ook Goor, Haroun en PJ Monteyne het Kiel?

Verlaten ook Goor, Haroun en PJ Monteyne het Kiel?
Foto: © SC

Germinal Beerschot houdt deze zomer tabula rasa. Philippe Clement wordt trainer bij Club Brugge, Martijn Monteyne trekt naar Roda JC en Daniel Cruz en Mats Rits werden al opzij geschoven. Ook voor Haroun, Goor en Pieter-Jan Monteyne ziet het er niet goed uit.

Faris Haroun opende sterk op het Kiel, maar is dit seizoen een schim van zichzelf. De middenvelder is een van de grootverdieners bij Germinal Beerschot en dat past niet in het zuinige beleid onder Patrick Vanoppen. Haroun ligt nog tot juni 2012 onder contract. Een transfer kan deze zomer nog wat geld in het laatje brengen.

Pieter-Jan Monteyne is aan zijn tiende seizoen bezig bij de Antwerpse club. Zijn contract loopt in juni af en de West-Vlaming hoorde nog niets over een verlenging. Lijkt dus net als zijn broer de club te verlaten.

Bart Goor ligt nog een jaar onder contract, maar de 38-jarige middenvelder haalt na zijn knie-operatie niet meer het gewenste niveau. Als duurdere speler is de voormalige Rode Duivel niet in het voordeel. Zijn toekomst bij Germinal Beerschot is onduidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties