Wie doet een goede zaak in Play-Off 2?

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Wie doet een goede zaak in Play-Off 2?
Foto: © SC

De ploegen uit Play-Off II zijn aan hun vierde speeldag bezig. Wie lonkt er nog naar het Europese ticket en voor wie zit het seizoen er bijna op? Volg de strijd vanavond op uw favoriete voetbalsite.

Na de winst van Zulte Waregem van vrijdagavond doet de club van Hugo Broos weer helemaal mee. De spelers van KV Kortrijk mogen hun vakantie al boeken.

In groep B kunnen Westerlo en Germinal Beerschot vanavond nog over Zulte Waregem springen. Na een spectaculaire tweede helft eindigde de heenwedstrijd op het Kiel op 3-3. Krijgen we vanavond opnieuw een pak goals te zien?

In groep A vechten Cercle Brugge en KV Mechelen de strijd om de eerste plaats uit. De heenwedstrijd eindigde op 0-0. Bruggeling Anthony Van Loo wil vanavond de drie punten pakken in het Jan Breydelstadion.

“Cercle Brugge is geen zwart beest meer”, zegt de linksachter. “We hebben dit seizoen zelfs in Brugge gewonnen.”

Lierse-trainer Trond Sollied uitte zware kritiek op de play-offs. De Noor wil echter met Lierse voor winst gaan in Play-Off 2. “Om het hélemaal krankzinnig te maken, vind ik dat Lierse play-off II moet winnen - we gaan er alles aan doen”, aldus de koele Noor.

Bij winst van Lierse mogen de spelers van Sint-Truiden al uitkijken naar hun reisbestemming deze zomer.

U kan de wedstrijden van Play-Off 2 vanavond allemaal LIVE volgen op uw favoriete voetbalsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties