Wie wordt de vervanger van Juhasz?

Wie wordt de vervanger van Juhasz?
Foto: © SC

Anderlecht moet het morgen zonder Roland Juhasz stellen. Maar wie gaat de Hongaar nu vervangen, want echt dik in de centrale verdedigers zitten de Brusselaars niet.

"Wasilewski is centraal is een mogelijkheid', aldus Ariël Jacobs. De Pool speelde tegen Club Brugge al eens een sterke wedstrijd als centrale pion, maar kwam daarna nog weinig aan de bak.

En ook middenvelder Kouyate lijkt een optie te zijn. "Cheikhou heeft het profiel om als centrale verdediger te spelen en we hebben dat ook uitgeprobeerd op training. Natuurlijk heeft hij nog nooit in een wedstrijd op die positie gespeeld", weet Jacobs.

Ook Seck is een mogelijkheid, maar of die al hersteld is van zijn 'prestatie' tegen Standard is nog maar de vraag. "Seck heeft nu ervaren dat je prestaties als basisspeler met een vergrootglas worden bekeken. Of hij mentaal hersteld is zullen we pas zien als hij weer speelt."

En dan is er nog Olivier Deschacht. Al weken bijna weer fit, maar nog bijna geen matchritme in de benen. Kan hij klaargestoomd worden tegen zondag?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties