Mathijssen: "Niet eerste keer dat we slecht afwerken"

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Mathijssen: "Niet eerste keer dat we slecht afwerken"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen was zwaar ontgoocheld na de nederlaag in Westerlo. De Kielse coach was niet tevreden over de afwerking bij zijn aanvallers.

“Je kunt stellen dat we de wedstrijd met een achterstand zijn begonnen”, zucht Mathijssen, verwijzend naar de vroege treffer van Sasha Iakovenko. “Op die manier maak je het natuurlijk nog moeilijker.”

“Zelf hebben we vandaag de kansen niet benut. Ik had toch verwacht dat we er eentje zouden maken, maar het is niet de eerste keer dat we met een gebrekkige afwerking worden geconfronteerd. Dat is echt een item dat we moeten onthouden en in de nabespreking naar voren moeten brengen.”

Over de prestatie van Tome Pacovski was Mathijssen tevreden. “Hij heeft nog maar twee wedstrijden gespeeld na zijn revalidatie, maar ik vind dat hij dat vanavond prima heeft gedaan. Volgend seizoen wil ik een jonge talentvolle en een ervaren doelman in mijn kern. Ik denk dat ik nu de juiste combinatie in handen heb.”

De kansen in Play-Off 2 slinken sterk, maar Mathijssen wil geen gelatenheid in de groep. “We moeten proberen onze vijfde en zesde wedstrijd te winnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties