Mariman: "Vargas kreeg topvoorstel"

Bart De Wilde
| 52 reacties
Mariman: "Vargas kreeg topvoorstel"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De onderhandelingen tussen Ronald Vargas en Club Brugge verlopen moeizaan, maar beide partijen zullen de onderhandelingen niet staken. Dat meldt Club Brugge in een persmededeling.

"We hebben de voorbije weken twee correcte gesprekken gevoerd met Ronald Vargas en zijn management en hebben Vargas een topvoorstel gedaan, omwille van zijn belangrijke waarde voor de ploeg", verklaart Sport Manager Henk Mariman. "Het tegenvoorstel van de spelersmakelaars ligt daar ver boven, maar na zijn terugkeer uit Venezuela onderhandelen we verder."

"Club Brugge wil er alles aan doen om Vargas langer aan de club te binden en betreurt ten zeerste de berichten die woensdag in de media verschenen", luidt het in de persmedeling.

De vader van Ronald Vargas bekritiseerde Blauw-Zwart woensdag in S/VM: "Ze nemen ons niet serieus, behandelen ons niet als professionals. Wat Ronald vraagt is niet overdreven, maar Clubs voorstel is niet realistisch."

De bruggen lijken niet opgeblazen tussen de twee partijen. "Wij zullen er van onze kant alles aan doen om verdere positieve contacten met Ronald Vargas te onderhouden“, verklaart het Brugge-bestuur nog in het communiqué.

Vargas heeft nog een contract tot 2012 met een optie op één extra jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties