Kan Club nog eens winnen van Genk?

Jarryd Naegels
| 30 reacties
Kan Club nog eens winnen van Genk?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk zakt vanavond af naar het Jan Breydelstadion. De Limburgers lijken bij een driepunter zeker van de landstitel.

Een zwalpend Brugge moet straks de zege pakken in de strijd om de vierde plek. Genk wil echter de drie punten mee naar Limburg nemen. Bij een zege kan de competitieleider morgen immers kampioen spelen. Standard mag dan wel niet gaan winnen op het veld van Lokeren.

Lange weg naar titel
De laatste vijf jaar verloor Genk alvast geen enkel duel meer op bezoek bij Club. De laatste keer dat blauw-zwart kon winnen was in 2006. Het werd toen 3-0. "En de motivatie is er om terug met een zege aan te knopen", verzekert Club-coach Adrie Koster.

Genk-trainer Frank Vercauteren beseft dat het een moeilijke avond wordt voor Genk. "De weg is nog lang", zegt hij. "We moeten naar ons eigen kijken. We mogen nog niet aan de titel denken", waarschuwt de coach. "Club zal immers alles geven."

Van Acker in de basis
Bij de West-Vlamingen zijn Geraerts en Simaeys niet helemal fit. Van Acker krijgt mogelijk een basisplaats. Bij de Limburgers zal Hubert zijn rentree in de basis maken. Nadson verhuist terug naar de bank.

U kan de wedstrijd Live volgen op Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties