Vanoppen razend over scenario's, Wauters tevreden

Dirk Pieters
| 288 reacties
Vanoppen razend over scenario's, Wauters tevreden
Foto: © SC

Het stadsbestuur gaf Antwerp en Beerschot drie mogelijke scenario's voor het gemeenschappelijke stadion. Bij Antwerp is men tevreden met de inspanningen van de stad, maar bij Beerschot is men razend.

Patrick Vanoppen reageert furieus op de drie voorstellen van de stad. Het is opnieuw het stadsbestuur dat er stevig van langs krijgt. "Ze hebben de eerste twee scenario's van mij gepikt. De heren politici willen met deze drie voorstellen gewoon hun vel redden. Over de eerste twee scenario's wil ik me nog beraden, op voorwaarde dat wij de detailhandel, met winkels en restaurants, voor de volle honderd procent kunnen beheren en uitbaten. Anders kunnen we nooit groeien. Als je de koek moet verdelen, pleeg je economisch zelfmoord", aldus Vanoppen in HNB

Het is opnieuw Patrick Janssens en Ludo Van Campenhout die de schuld krijgen. "Zij willen maar één ding: Antwerp redden. Dan bouw ik liever mijn eigen stadion, met privégeld of renoveer ik het bestaande stadion op het Kiel. Desnoods trek ik weg uit Antwerpen: dan ben ik er ineens vanaf."

Wauters: "Dom zijn om niet tot een akkoord te komen".

Bij Antwerp is men wel te spreken over de inspanningen van de stad Antwerpen. "Er ligt 50 miljoen euro klaar. Het zou dus dom zijn, niet tot een akkoord te komen. Wij hadden het liever nog anders gezien, maar de Bosuil renoveren zat spijtig genoeg niet bij de scenario's."

"Toch gaan we niet wild in het rond schoppen. We moeten vooruit denken en zo snel mogelijk een beslissing nemen. Wij willen graag meedoen, nu Beerschot nog."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties