Samy wil 20 miljoen euro investeren in oud of nieuw stadion

Samy wil 20 miljoen euro investeren in oud of nieuw stadion
Foto: © SC

Samy wil via zijn Egyptische holding Wadi Degla 20 miljoen euro investeren in het stadion van de club waar hij ondertussen al heel wat geld inpompte.

Op de website van de club staat dat er enkele mogelijkheden zijn. Ofwel blijft het stadion waar het zich nu bevindt, aan de Lispersteenweg in Lier. In dat geval zal het geld gebruikt worden om het stadion op te waarderen. Meer en betere zitjes, een volledige overdekking, meer comfort voor alle aanwezigen.

In het andere geval wordt er een volledig nieuw stadion gebouwd. Dan zal de som van 20 miljoen gebruikt worden voor de voorbereidende studies, de aankoop van de gronden en de eerste fase van de werken. Ook dan zijn er weer twee mogelijkheden. Het stadion wordt in Lier gebouwd, of in de onmiddellijke omgeving. Als dat niet mogelijk zou zijn, wordt er uitgeweken naar een andere locatie, buiten Lier.

“We spreken nu al jaren over een nieuw stadion of de vernieuwing van het huidige stadion", zegt Samy. "Nu is het moment om knopen door te hakken. Mijn bedrijf, de Wadi Degla holding wil op termijn minstens 20 miljoen vrijmaken. Ofwel blijven we hier aan het Lisp en verbeteren we de huidige infrastructuur. In het andere geval verhuizen we en wordt er een volledig nieuw stadion gebouwd. Binnen of buiten Lier, dat zullen we dan wel bekijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties