De Preter verlaat Club en wordt CEO bij Lierse

Fabian Morren
| 5 reacties
De Preter verlaat Club en wordt CEO bij Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanaf begin volgende maand wordt Jesse De Preter de nieuwe CEO van Lierse. Op vraag van sterke man Maged Samy gaat hij het management van de Pallieters een nieuw elan geven.

De Preter verlaat dus Club Brugge, waar hij sinds begint dit jaar aan de slag was als General Counsel. Maged Samy wil met de aanstelling van De Preter een nieuwe wind door de club doen waaien.

"Het is geen paleisrevolutie – Jesse is immers goed vertrouwd met onze club – maar toch een structurele vernieuwing en verjonging", zegt de Egyptenaar. "Met Jesse en Katrien beschikken we nu over hoog gekwalificeerde managers die de nodige vrijheid zullen krijgen om de club op een professionele manier uit te bouwen."

"Het is met spijt in het hart dat ik Club Brugge verlaat", zegt De Preter op de website van Lierse. "Maar de unieke kans die Lierse me nu biedt, kan ik professioneel noch emotioneel weigeren. Ik ben tenslotte in de schaduw van het Lierse-stadion opgegroeid. Het is de club waarvoor ik van kindsbeen af met hart en ziel supporter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties