Van Holsbeeck: "Velen gaan opkijken van de ploeg die we zullen hebben"

Van Holsbeeck: "Velen gaan opkijken van de ploeg die we zullen hebben"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck ligt onder vuur nadat vorig seizoen de transferpolitiek van Anderlecht op zijn zachtst uitgedrukt weinig opbracht. De manager van paars-wit laat echter weten dat er versterking op komst is. Het vertrek van Romelu Lukaku staat echter centraal.

Anderlecht rekent op de centen voor Romelu Lukaku om transfers te kunnen doorvoeren. "De transfer van Lukaku is bepalend. Zolang hij niet verkocht is, blijft het afwachten voor ons", bevestigt Van Holsbeeck aan GvA.

Dat hij naar Chelsea gaat, wou hij nog niet gezegd hebben. "Dat weet ik niet. Er zijn veel grote clubs in Lukaku geïnteresseerd. We onderhandelen met verschillende van hen. Eén ding is wel zeker: als Romelu vertrekt, zal hij volgend seizoen niet op uitleenbasis voor Anderlecht spelen. Het kan nog even duren vooraleer er duidelijkheid komt over het vertrek van Lukaku. Maar evengoed kan het dat de zaak eerstdaags rond is.

Het lijstje met namen dat aan Anderlecht gelinkt wordt, groeit met de dag. "Ik weet wat we moeten doen om bepaalde jongens naar het Constant Vanden Stockstadion te halen. Kaminski bijvoorbeeld is een interessante jonge speler, maar geen prioriteit voor ons. Al zou Beerschot wel graag hebben dat we Kaminksi van hen kopen (lacht). Ach, het is een puzzel, maar ik ken alle stukjes en ik weet hoe ze in elkaar te passen. Anderlecht gaat uitpakken, geloof me."

"Alleen is er nog wat geduld nodig. Ik ben ervan overtuigd dat velen straks zullen opkijken van de ploeg die we in competitie zullen brengen. Maar voorlopig blijft het wachten op de verkoop van Lukaku. Pas dan kunnen we ook naar buiten komen met de spelers die we kunnen aanwerven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties