Beerschot stelt drie versterkingen voor

Beerschot stelt drie versterkingen voor
Foto: © SC

Dries Wuyten, Lindani Ntamo en Sive Phekezela werden door Beerschot vandaag aan de pers voorgesteld. De club heeft hoge verwachtingen van zijn drie versterkingen.

De twee Zuid-Afrikanen maakten deel uit van het jeugdteam ASD Cape Town dat een oefenstage in ons land afwerkte en daarbij de nodige indruk naliet. Beerschot hoopt dat de twee de verwachtingen inlossen. "Met Phekezela haalden we een rechtsachter binnen en met Ntamo een linkermiddenvelder. Zij worden onmiddellijk in de A-kern opgenomen", aldus sportief manager Chris Van Puyvelde aan Het Nieuwsblad.

"Beerschot heeft ook een samenwerkingsverband met de voetbalschool ASD Cape Town", vervolgde hij. "We zullen ook nog zelf naar Zuid-Afrika trekken om daar de werkwijze van de academie met eigen ogen te bekijken. Bedoeling is dan een evaluatie te maken en eventueel nog wat bijsturen.'

De van PSV overgenomen Dries Wuytens is tevens ambitieus. "Mijn favoriete positie is die van centrale verdediger, maar ik kan ook op de linker- en rechterflank mijn streng trekken. Ik verliet PSV omdat ik voelde dat mijn speelkansen voor het eerste elftal daar minimaal waren. Bij Beerschot meen ik meer kansen te zullen krijgen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties