LA Galaxy houdt de nul met aanvaller in doel

Steurbaut Kersten
| 17 reacties

Na een doelpuntenloos gelijkspel verlaten meestal twee ontgoochelde ploegen het veld. Niet zo zaterdag in de Major League Soccer. LA Galaxy kon bijzonder opgetogen zijn met de brilscore tegen San José Earthquakes. Het team van David Beckham speelde immers 50 minuten met een veldspeler

Eerste sluitstuk Donovan Ricketts hinkte na twintig minuten geblesseerd naar de kant. Zijn vervanger Josh Saunders kreeg nog voor de rust rood voor een elleboogstoot.

LA Galaxy had geen derde doelman meer op de invallersbank zitten en veldspeler Mike Magee, een aanvaller,nam de plaats van Saunders in. San José Earthquakes kon echter niet profiteren van de numerieke meerderheid en de doelman ad-interim. Het bleef 0-0.

Hieronder kan u de hoogtepunten van de wedstrijd bekijken. Het laden van de video kan enkele seconden duren.