Fandag Club Brugge groot succes, wat doen andere clubs?

Melissa Maes
| 105 reacties
Fandag Club Brugge groot succes, wat doen andere clubs?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge hield zondag de eerste fandag van alle eersteklassers. Het was een groot succes, maar liefst 25.000 fans zakten af naar het Jan Breydelstadion.

De supporters van blauw-zwart konden zondag  een kijkje nemen in de catacomben en even op het gras wandelen van het Jan Breydelstadion. Daarnaast kregen de fans naast de randanimatie ook de gelegenheid om handtekeningen te verzamelen en kennis te maken met de spelerskern.

AA Gent houdt de fandag op zondag 17 juli vanaf 12 uur in het Ottenstadion. De spelers worden de volgende dag voorgesteld tijdens de Gentse Feesten. Van 19 tot 20.30 uur zal het Sint-Baafsplein opnieuw blauw-wit kleuren.

Beerschot-fans moeten zaterdag 16 juli in de agenda aankruisen. Vanaf 14 uur is het mogelijk om op de foto te gaan met de A-kern. Daarnaast worden ook de gloednieuwe shirts voorgesteld. Beerschot wil van de fandag een fundag maken met live muziek, de ploegvoorstelling en verschillende acties van de sponsors.

Op diezelfde dag nodigt ook KV Kortrijk de supporters uit. Wie zich via een supportersclub inschrijft kan om 12 uur genieten van een barbecue. Daarnaast zijn er ook signeersessies, rondleidingen en leuke activiteiten voor de allerkleinsten voorzien. De spelersvoorstelling ontbreekt uiteraard niet.

Ook Racing Genk organiseert aanstaande zaterdag haar fandag. Om 16.15 uur staat de galamatch tegen Lyon op het programma. Die wedstrijd is gratis voor abonnees en kinderen onder twaalf jaar. Niet-abonnees betalen vijftien euro.

De fandag van Lokeren vindt plaats op zondag 24 juli vanaf 13 uur. De dag van de supporters start met eetstandjes op de parking en de fanshop die doorlopend open is. Daarnaast is er ook een rondleiding in het hoofdgebouw, de kleedkamers en de burelen tot 16 uur. Ook een handtekeningsessie en de ploegvoorstelling zijn voorzien.

Standard ontvangt de supporters zondag 17 juli. De kleedkamers, persruimte en mixed zone kunnen bezocht worden. Daarnaast zijn er ook sponsorstanden en vindt er een bloedinzameling plaats. Uiteraard is er ook een handtekeningsessie voorzien.

Zulte Waregem houdt de fandag op zaterdag 23 juli vanaf 14 uur. Er zullen een tal van leuke verrassingen, acties en activiteiten in het teken van tien jaar SV Zulte Waregem staan. Om halfzes staat er een wedstrijd met ex-spelers Essevee op het programma. Een uur later is het tijd voor de ploegvoorstelling van de dames, de beloften en de A-kern. Om 20 uur is er ruimte voor een signeersessie en daarna volgt er nog een feestje.

Anderlecht: 24 juli
Bergen: 23 juli
Cercle Brugge: 24 juli
KV Mechelen: 16 en 17 juli
Lierse: 24 juli
OH Leuven: 23 juli
STVV: ?
Westerlo 24 juli

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties