Lukaku is nog niet van Chelsea

Jelle Vereecke
| 128 reacties
Lukaku is nog niet van Chelsea
Foto: © SC

Chelsea heeft voorlopig nog geen jonge Belgen binnengehaald. De transfer van Courtois is afgesprongen en ook over Romelu Lukaku is er nog geen overeenkomst gesloten.

Herman Van Holsbeeck onderhandelde gisteren in Londen met Chelsea, maar een akkoord over de transfer van Lukaku is daar nog niet uit voortgevloeid. Chelsea heeft een bod uitgebracht van 15 miljoen euro en wil daar ook aan vasthouden. Anderlecht zou echter meer willen omdat het de transfersom van Chelsea zal moeten delen.

Een aantal tussenpersonen én vader Lukaku zullen een aanzienlijk deel van de transfersom opeisen, waardoor Anderlecht zou overblijven met slechts 13 miljoen euro. Paars-wit wil dat bedrag opgetrokken zien tot 15 miljoen euro.

Volgens HLN zou er met Arsenal nog een kaper op de kust zijn. De Gunners hebben onlangs nog maar de transfer van Lille-spits Gervinho afgerond, maar zouden nog altijd geïnteresseerd zijn in onze landgenoot. Arsenal zou voor die transfer het geld gebruiken dat een transfer van Fabregas naar Barcelona zou opleveren, en dat is minstens 30 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties