Coosemans: "We moeten meedoen om de titel"

Fabian Morren
| 25 reacties
Coosemans: "We moeten meedoen om de titel"
Foto: © SC

Colin Coosemans staat voor het seizoen van de bevestiging. In de voorbije jaargang veroverde de jonge doelman een basisplaats bij Club Brugge.

"Het voelt goed om nu eerste keus te zijn", zegt Coosemans aan SEG. "Deze positie heb ik vorig seizoen afgedwongen. Als ik niet goed had gepresteerd, hadden ze wel een ander genomen. Leuk dat de club heeft aangegeven vol voor mij te gaan, maar dit seizoen moet ik natuurlijk wel bevestigen. Ik ben nog maar achttien en moet elke dag weer hard werken."

Coosemans wordt dit seizoen gesteund door de ervaren doelman Vladan Kujovic (32). "We liggen samen op een kamer. Hij is heel vriendelijk, behulpzaam en heeft veel ervaring. Hij is iemand waar ik van kan leren en iemand die ik goed naast me kan hebben."

Volgens veel waarnemers doet Club dit seizoen weer mee voor de titel. "Als Club Brugge zijnde moeten we tot het einde meedoen om de titel", vult Coosemans aan. "De voorbereiding verloopt precies zoals we die hadden gewenst. We zijn niet afgeremd door blessures, hebben zes van de zeven wedstrijden gewonnen en alleen tegen Roda JC gelijkgespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties