Interview Verhulst: "Jammer dat we pas zo laat iets konden regelen met Genk"

Verhulst: "Jammer dat we pas zo laat iets konden regelen met Genk"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Davino Verhulst verbrak maandag in onderling overleg zijn contract bij Genk. De doelman hoopt snel een nieuwe werkgever te vinden: "Het begint stilletjes los te komen", aldus Verhulst.

Verhulst had geen toekomst meer bij de Limburgse landskampioen. Zeker nadat Grzegorz Sandomierski werd aangekocht toen Courtois en Casteels vertrokken. "Ik vind het alleen jammer dat we pas zo laat iets met Genk kunnen regelen hebben", zei Verhulst aan onze redactie. "Daardoor zijn er twee of drie mogelijkheden voor mij de mist ingegaan."

Verhulst gaat op zoek naar een nieuwe club en hoopt daar binnenkort meer nieuws over te hebben. "Ik heb al een aantal contacten. Ik ga me rustig voorbereiden, want nu ik een vrije speler ben, heb ik meer tijd. Mijn hoofd is volledig leeggemaakt en ben klaar om er tegenaan te gaan."

Stilzitten doet de 23-jarige doelman met ook een verleden bij Beveren niet. "Ik ga nu meer trainen dan de afgelopen weken bij de beloften. Ik onderhoud zelf mijn conditie en daarbij ga ik nog met Theo Custers gaan trainen."

Cercle Brugge was nog op zoek naar een doelman, maar die lieten ondertussen weten niet geïnteresseerd te zijn. "Ik heb dat ook gehoord ja. Maar ik heb nooit contact gehad met Cercle. Dus ik weet niet goed waar dit nieuws vandaan komt", besloot Verhulst

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties