Interview Broers Wils tegenover elkaar: "Al speelde ik tegen Messi"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Broers Wils tegenover elkaar: "Al speelde ik tegen Messi"
Foto: © SC

Zaterdagavond staan de broers Stef en Thomas Wils normaal gezien oog in oog met elkaar wanneer Lierse Westerlo ontvangt. We spraken met Stef Wils in aanloop naar deze degradatietopper.

Westerlo pakte vorig weekend zijn eerste overwinning van het seizoen tegen STVV en telt nu vier punten. Lierse won nog geen enkele keer maar speelde wel vijf keer gelijk. Wie zaterdag wint, zet een belangrijke stap om uit de onderste regionen van het klassement te klimmen.

"Tegen Lierse wordt het opnieuw een zespuntenmatch", weet Stef Wils. "Wij moeten nu proberen elke week punten te pakken. De manier waarop we dat doen, maakt niet veel uit. Tegen een rechtstreekse concurrent is het extra belangrijk."

Wellicht kijkt Stef zaterdagavond zijn broer Thomas in de ogen. "Dat is op zich wel speciaal maar in de wedstrijd maakt het mij helemaal niet uit wie daar staat, al stond Messi er. Ik speel voor Westerlo en ik wil met die ploeg punten pakken."

Wils ruilde AA Gent voor Westerlo en is blij dat hij opnieuw een basisstek heeft. "Ik voel mezelf alleszins goed bij Westerlo. Ik speel weer en dat is het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties