Meert: "Veel jongens die 's morgens moesten gaan werken"

Meert: "Veel jongens die 's morgens moesten gaan werken"
Foto: © SC

Stijn Meert speelde woensdag nog eens tegen een eersteklasser. Na negen jaar Zulte Waregem is de middenvelder nu aan de slag bij Moeskroen Peruwelz. En die maakten het Beerschot deze week wel bijzonder moeilijk.

Het was een sterke prestatie van de derdeklasser tegen Beerschot. Vrank en vrij gingen ze hun kans en lang hadden ze ook uitzicht op kwalificatie voor de volgende ronde. "Onze organisatie stond er. We hebben een sterke ploeg. Dat lieten we zien. Maar voor een eersteklasser is het nooit makkelijk om tegen een gemotiveerde derdeklasser te spelen. Ik maakte het zelf ook mee bij Zulte Waregem", lachte Meert.

De volgende dagen hebben ze het Moeskroen iets kalmer aan moeten doen, want iedereen was diep gegaan. "Dit is derde klasse hé. Er waren veel jongens die de dag na de wedstrijd 's morgens vrij vroeg moesten opstaan om te gaan werken", aldus Meert. "Dat is geen sinecure en dit weekend staat er weeral een zware wedstrijd op het programma."

Hoe voelde het voor Meert om weer eens op het veld te staan? "Het was leuk om nog eens een wedstrijd van dit niveau te spelen. Het is wel een beetje wrang dat ik in eerste klasse mijn kans niet meer kreeg en door Zulte Waregem bij het huisvuil gezet werd. Maar daar heb ik mij bijna overheen gezet. Dat is een afgesloten hoofdstuk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties