Burenduel tussen Zulte Waregem en Kortrijk

Jim Bogaert
| 6 reacties
Burenduel tussen Zulte Waregem en Kortrijk
Foto: © SC

Zulte Waregem neemt het vanavond op tegen buur KV Kortrijk. Het Regenboogstadion belooft toneel te staan voor een pittige West-Vlaamse clash. Essevee presteert al weken onder de verwachtingen. Kortrijk daarentegen staat onverhoopt zevende. Vorig weekend was OH Leuven nog het slachtoffer va

Met nul punten uit de laatste drie matchen snakt het team van Kalezic naar puntengewin. Daarvoor kan het vanavond terug rekenen op Habibou. In de beker woensdag tegen Ronse was de van een pubalgie terugkerende spits meteen goed voor twee treffers. Zulte Waregem versloeg de derdeklasser met 6-0 en deed zo vertrouwen op voor de burenderby van vanavond.

KV Kortrijk heeft geen reden tot klagen. Vorig weekend was het nog te sterk voor promovendus OH Leuven. Dinsdag kegelde het Antwerpen uit de beker. Vanhaezebrouck kan vanavond geen beroep doen op de geschorste Messoudi. Wijns, Gershon en Vandenbroeck liggen nog steeds in de lappenmand. Veselinovic en Nfor pasten voor de bekermatch tegen Antwerpen, maar zouden vanavond terug inzetbaar zijn.

Uitgerekend dit weekend stelt Zulte Waregem niet langer zitplaatsen ter beschikking aan de bezoekende supporters. Dit tot grote ergernis bij de Kvk-supporters die eraan denken de verplaatsing naar de Gaverbeek te boycotten.

Vermoedelijke opstellingen:
Zulte Waregem:
Bossut, De Fauw, Colpaert, Hamalainen, Maréval, Serwy, Matton, Delaplace, Maazou, Chevalier, Trajkovski
KV Kortrijk: Van Hout, Mulemo, Martin, Zukanovic, Capon, Oussalah, Czvitkovics, De Mets, Pavlovic, Nfor,  Veselinovic

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

SV Zulte Waregem is favoriet. Een gokje op KV Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Zulte Waregem de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 292,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van KV Kortrijk wint u maar liefst 540 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties