Strenge Berthelin: "Geen engagement bij Bergen"

Nico Wieme
| 5 reacties
Strenge Berthelin: "Geen engagement bij Bergen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bergen verloor met het kleinste verschil in Brugge, maar de Draken mochten vooral doelman Cédric Berthelin dankbaar zijn. Dankzij de Fransman bleef de schade beperkt, al vreesde die even voor een armbreuk na een contact met Björn Vleminckx.

Cédric Berthelin wond er geen doekjes om en was niet mals voor zijn ploegmakkers. “Dit was geen groots Bergen. De Brugse centrale verdedigers mochten iedere keer te makkelijk mee inschuiven. Met een gelukje zijn wij 0-1 voorgekomen. Daarna hebben we te veel individuele fouten gemaakt om aanspraak op minstens een punt te kunnen maken.”

Toonde de Franse doelman van Bergen zich niet te streng voor zijn ploegmakkers? Het antwoord was resoluut: “Absoluut niet. Ik merkte een gebrek aan engagement bij ons. We toonden geen enkele duelkracht. Op die manier kan je geen wedstrijd winnen.”

Armblessure

In de eerste helft moest Berthelin minutenlang verzorgd worden na een contact met Björn Vleminckx. “Hij raakte mij vol op de arm. Ik kon het wel uitschreeuwen van de pijn. Even vreesde ik zelfs voor een armbreuk. Uiteindelijk kon ik de match uitspelen, maar verder onderzoek zal uitsluitsel moeten brengen over de ernst van de blessure. Ik hoop dat het allemaal meevalt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties