Reactie Koster: "Blessure Hoefkens is domper op zege"

Nico Wieme
| 17 reacties
Koster: "Blessure Hoefkens is domper op zege"
Foto: © SC

Uiteraard genoot Adrie Koster van de 2-0-zege van Club tegen AA Gent. De Nederlander had een sterk blauw-zwart gezien, maar vreest voor een lange inactiviteit van Carl Hoefkens. "Ik vrees voor de diagnose."

Nico Wieme vanuit Brugge

Adrie Koster verklaarde de tactiek die hij zijn spelers had meegegeven. "We moesten het middenveld van Gent onmiddellijk vastzetten. We wisten ook dat we tegen hen ruimte op de counter zouden krijgen. Kijk maar hoe we de 1-0 gescoord hebben.  Na die voorsprong zijn we slordiger gaan spelen. Ik was blij dat het rust was, zo kon ik het een en ander bijstellen."

"Na de pauze hadden we duidelijk controle over de match", ging Koster voort. "We hebben al bij al weinig weggegeven. Toen we na de blessure van Carl Hoefkens nog tien minuten met zijn tienen voort moesten, heeft Gent zich voor het eerst gevaarlijk aangesteld met die kopbal op de lat. Dit is een verdiende zege."

Blessure Hoefkens

Koster gaf het al aan: Hoefkens liep in het slot een zware blessure op en moest duidelijk aangeslagen trekkebenend van het veld. "Die blessure is een domper op de vreugde. Carl is niet voor niets onze captain. Ik vrees voor de diagnose."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties