Live Vleminckx start op de bank

Melissa Maes
| 75 reacties
Vleminckx start op de bank
Foto: © SC

Donderdag om 19 uur wordt de aftrap gegeven voor Club Brugge – Birmingham City. Een belangrijke match voor Adrie Koster en zijn spelers, want bij een negen op negen nemen zij een flinke optie op de zestiende finales van de Europa League.

Bij verlies komt Birmingham City naast Club Brugge te staan met zes punten. Ook Braga kan dan evenveel punten hebben als het vanavond wint van Maribor, dat nog niets wist te rapen in Groep H.

Birmingham is een Engelse tweedeklasser die zich voor de Europa League wist te plaatsen nadat het de Carling Cup won. Daarvoor versloeg het in de kwartfinale Aston Villa, daarna zette het West Ham opzij om in de finale Arsenal te kloppen.

Maar Club Brugge zit voorlopig in de beste positie. Blauw-zwart won van Maribor en het wist zelfs te winnen van Braga, verliezend finalist van de Europa League vorig jaar. Koster moet wel tal van spelers missen: Hoefkens, Stenman, Kujovic, Vazquez, Perdichizzi en Vydra.

De bezoekers kunnen geen beroep doen op Carr en Mutch. Op een kaart van schorsing zijn Gomis en Ridgewell. Bij Club Brugge zijn dat Refaelov en Zimling. De Italiaanse scheidsrechter Orsato zal de wedstrijd in goede banen proberen leiden.

Volg deze wedstrijd hier live op je favoriete voetbalwebsite.

Vermoedelijke opstelling:
Club Brugge:
Coosemans, Høgli, Donk, Almebäck, Akpala, Zimling, Odjidja, Blondel, Dirar, Vansteenkiste, Refaelov
Birmingham: Myhill, Murphy, Caldwell, Pablo, Burke, N'daw, Elliot, Rooney, Fahey, Zigic, Spector

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje op Birmingham daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Club Brugge de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 258 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Birmingham wint u 712,50 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties