Reactie Huysegems: "Een totale offday van iedereen"

Fabian Morren
| 12 reacties
Huysegems: "Een totale offday van iedereen"
Foto: © SC

Stein Huysegems mocht zijn debuut vieren bij Lierse, maar had dat wellicht anders voorgesteld. De Pallieters verloren met 0-2 van rode lantaarn Sint-Truiden. “Er was geen vertrouwen.”

Al na twee minuten stond Lierse op achterstand. “Dan weet je dat het moeilijk wordt”, zegt Huysegems op de clubwebsite. “De hoofdjes gingen daarna naar beneden en was er niet meer echt het vertrouwen om de situatie te kunnen omkeren.”

“We leverden te makkelijk de ballen in, trapten hem soms gewoon over de zijlijn. Dat mag niet op dit niveau. We hebben op bepaalde momenten te veel met de bal gelopen en dan wordt het moeilijk.”

Lierse kreeg ook amper kansen. “We konden zelfs geen aanspraak maken op een gelijkspel. Het was heel moeilijk, een totale offday van iedereen. We hadden ver kunnen weglopen van STVV in het klassement. We konden een goeie zaak doen en hebben dat laten liggen."

Voor Huysegems was het zijn terugkeer op het Lisp. “Het is leuk om je eerste minuten te maken”, geeft de aanvaller toe. “Dat ik meteen 45 minuten mocht spelen had ik niet verwacht. Ik dacht eerder aan tien of vijftien minuten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties