Interview Sollied: "Tijd voor revanche tegen Club Brugge"

Melissa Maes
| 16 reacties
Sollied: "Tijd voor revanche tegen Club Brugge"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tien dagen geleden ging AA Gent met 2-0 verliezen in het Jan Breydelstadion. Nu komt Club Brugge op bezoek voor de bekerwedstrijd van de achtste finales. “We moeten nu een beter resultaat behalen dan in die competitiematch”, laat Trond Sollied optekenen.

“Het is tijd voor revanche. We speelden niet slecht in Brugge, maar keerden toch terug met nul punten. We hadden een beter resultaat moeten neerzetten”, blikt Trond Sollied nog even terug op de verloren topper.

Club Brugge moet tal van spelers missen, het ideale moment toch om blauw-zwart net nu opnieuw te ontmoeten? “Dat zal ik zeggen na de wedstrijd”, lacht de Noor. “Ik denk dat het voor AA Gent belangrijker is om te winnen dan voor Brugge.”

 “Alhoewel, zij hebben een groter budget en een rijkere geschiedenis dan Gent. Dus misschien hebben zij wel wat meer druk om goed te presteren. Het is jammer dat twee topclubs elkaar zo vroeg ontmoeten in de Beker van België.”

Sollied was duidelijk niet van plan om in zijn kaarten te laten kijken. De AA Gent-trainer liet wel weten dat Zlatan Ljubijankic en Valery Nahayo dinsdag wat ziekjes waren en dus niet zijn opgenomen in de wedstrijdselectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties