Kan Montenegro in eigen huis 2-0 ophalen?

Kan Montenegro in eigen huis 2-0 ophalen?
Foto: © SC

Tsjechië staat op een haarlengte van het EK. Het mag zich vanavond gewoon niet laten verrassen in Montenegro en de trip naar Polen en Oekraïne kan geboekt worden.

In de heenmatch was Tsjechië al te sterk voor Montenegro. Het won zijn thuismatch met 2-0 na doelpunten van Pilar en Sivok. Montenegro is echter nog niet van plan alle hoop op te geven.

"Ik weet zeker dat we twee of drie keer kunnen scoren. Mijn enige zorg is dat we achterin te veel ruimte gaan weggeven", aldus bondscoach Branko Brnovic.

Zijn collega kan met meer vertrouwen uitkijken naar de wedstrijd.  "Als we één keer scoren, moet Montenegro er vier maken. Dat is zeer, zeer moeilijk. We weten dat we pas de eerste helft hebben gespeeld. Maar het was een goed resultaat. Dit is een kans die we niet mogen laten liggen", aldus Michal Bilek.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Montenegro is favoriet. Een gokje op Tsjechië daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Tsjechië de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 405 euro bij een gok van 150 euro, Montenegro levert u 375 euro op.

Maak de derby Real Madrid - Barcelona live mee. Win dankzij voetbalkrant.com en BWIN een VIP-reis voor twee personen. Meer informatie vind je hier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties