De Langhe: "Moeilijke, maar speciale match tegen Antwerp"

Dirk Pieters
| 5 reacties
De Langhe: "Moeilijke, maar speciale match tegen Antwerp"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wetteren is aan een zwak seizoen bezig. De tweedeklasser staat op een voorlaatste plaats in het klassement en trekt dit weekend naar Antwerp. Een zoveelste moeilijke opdracht voor de club.

"Een wedstrijd op Antwerp spelen blijft speciaal. Het is misschien een cliché, maar het is wel zo. Heel veel spelers speelden nog nooit voor zoveel volk. Als je u voor zo'n wedstrijden niet kan opladen, dan kan je even goed thuis blijven. Het zal een hele moeilijke wedstrijd worden, maar moeilijk gaat ook. Ons voetbal is de laatste weken veel beter, maar nu moeten de resultaten nog volgen", aldus De Langhe aan onze redactie.

Toch beseft iedereen dat de club dringend punten nodig heeft als het zich wil redden in de tweede klasse. "We moeten blijven geloven in de ommekeer. Er zijn nog achttien wedstrijden te gaan en dat zijn dus nog heel wat punten die er te verdienen zijn. Na Nieuwjaar is de tweede klasse ook een andere competitie met al die transfers. Er kan dus nog heel veel veranderen. We mogen zeker niet opgeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties