Interview Barda wil bij Genk blijven: "Zou zeker 5 jaar bijtekenen"

Robby Morren
Robby Morren
| 148 reacties
Barda wil bij Genk blijven: "Zou zeker 5 jaar bijtekenen"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Elyaniv Barda voelt zich opperbest bij Racing Genk. Zo goed zelfs dat hij met plezier zijn carrière bij de landskampioen wil beëindigen.

Barda kende met de komst van Mario Been nochtans een moeilijke periode want hij moest van de coach meer plaatsnemen op de bank dan hem lief was. Hij liet het hoofd echter niet hangen, werkte bijzonder hard op training en mocht de voorbije weken weer steevast aan de aftrap komen. Tegen Cercle moest hij postvatten op de linkerflank wat hij uitstekend deed met zijn 50e goal voor Genk en een assist als resultaat.

"Ik lig nog anderhalf jaar bij Genk onder contract maar ik wil heel graag nog blijven. Als ze mij hier aanbieden om nog vijf jaar bij te tekenen, zal ik dat zeker doen", vertelt Barda aan onze redactie.

'I love Belgium'
De Israëliër zou bij een 5-jarige verlenging 35 zijn wanneer zijn contract afloopt waaruit blijkt dat hij zijn carrière graag bij Genk wil beëindigen. "Ik voel me hier heel goed, ik heb hier hele goede vrienden, zij zijn als familie voor mij. Ik hou van België."

Nieuwjaarswens
De sympathieke aanvaller, wiens vrouw kortelings moet bevallen, besluit met een mooie Nieuwjaarswens. "Ik hoop natuurlijk op een goede geboorte en ik wil voor 2012 graag het beste wensen aan alle supporters van Genk en aan alle Belgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties