Praet: "Gaan kijken bij Arsenal, Ajax en PSV"

Fabian Morren
| 59 reacties
Praet: "Gaan kijken bij Arsenal, Ajax en PSV"
Foto: © SC

Lucas Biglia verklaarde dat hij in Dennis Praet zijn opvolger ziet bij Anderlecht. De jonge middenvelder denkt daar toch nog anders over. "Een mooi compliment, maar mijn positie is toch een beetje anders."

"En er zijn er nog die Biglia kunnen opvolgen", stelt Praet. "Marecek heeft het ook goed gedaan tijdens zijn afwezigheid. Ik denk dat ik wel ongeveer volgroeid ben qua lengte, maar qua spierkracht moet ik nog sterker worden in de duels en ritme opdoen." 

Praet verliet Genk voor Anderlecht, maar had ook nog andere opties. "We zijn ook gaan kijken bij Arsenal, Ajax, Lille en PSV. Vooral van het oefencomplex van Lille was ik onder de indruk, met slaapplaatsen voor jonge spelers. Maar qua school was het daar niet top en ik vind het belangrijk dat ik mijn ASO-diploma kan halen. Bij Arsenal heb ik getraind met een jeugdploeg, maar daar raakte ik geblesseerd. De verzorging die ik daar kreeg, was fantastisch."

"Bij Anderlecht is dat allemaal heel goed geregeld", vervolgt Praet in HLN. "We hebben een personal coach, die alles bijhoudt. Het zal wel een opluchting zijn als ik eind dit seizoen mijn diploma haal, zodat ik me helemaal op het voetbal kan concentreren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties