29ste speeldag integraal op zondagmiddag

29ste speeldag integraal op zondagmiddag
Foto: © SC

De kalendercommissie heeft het wedstrijdschema tot en met speeldag 29 van de reguliere competitie bekendgemaakt. De voorlaatste speeldag wordt integraal op zondagmiddag om 14.30u afgewerkt.

De commissie gaat ervan uit dat minstens één van de Europa League-gangers zich voor de achtste finales, waarvan de terugwedstrijden op 15 maart gepland zijn,  zal kwalificeren. In de wetenschap dat op de laatste twee competitiespeeldagen alle wedstrijden op één moment moeten gespeeld worden, is de speeldag volledig op zondagmiddag 18 maart om 14.30u op de kalender geplaatst. Het tijdstip van de laatste speeldag moet nog bepaald worden, maar ook dan zullen alle competitiewedstrijden op hetzelfde moment afgehaspeld worden. Op die voorlaatste en 29ste speeldag wordt onder andere de Brugse derby tussen Cercle en Club afgewerkt.

De kalenderwijzigingen vanaf speeldag 26 leren ons ook dat Club Brugge, Anderlecht en Standard de laatste wedstrijden allemaal op zondag spelen. Op zondag 4 maart kruist blauw-zwart de degens met Standard, dit om 14.30u.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties