Odjidja: "Club heeft beste fans van het land"

Melissa Maes
| 108 reacties
Odjidja: "Club heeft beste fans van het land"
Foto: © SC

Vadis Odjidja is overdonderd door de vele berichten die hij via Twitter en Facebook kreeg na zijn operatie. “Dat doet me enorm veel plezier”, zegt de middenvelder via de website van Club Brugge.

Vadis Odjidja stuurde maandag via de Facebook-pagina van Club Brugge en via Twitter een eerste bericht aan de supporters van blauw-zwart. Hij riep op om het team te blijven steunen. Het bericht bracht een stroom aan reacties mee.

“Dat doet me enorm veel plezier. Ik wil die mensen dan ook enorm bedanken voor die vele steunberichten. Super! Club heeft gewoon de beste fans van het land. En ik hoop voor hen dat ik er straks snel weer bij ben. Daar zal ik alles aan doen. Blijf intussen massaal en onvoorwaardelijk achter het team staan!”

Odjidja heeft het verder ook over zijn operatie aan een kraakbeenletsel in de rechterknie. “Ik kan nu al zeggen dat ik afgelopen nacht goed geslapen heb. Ik heb niets van pijn op dit moment. Meer zelfs, ik probeer alweer wat rond te stappen en in beweging te blijven. Dat moet ook van de arts.”

“Ik kom sterker terug dan voordien. Morgen kom ik alweer naar de club. Met dokter Kristof Sas heb ik een afspraak om mijn revalidatieprogramma op te stellen”, besluit Odjidja.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties