Interview Mangelschots: "Ontslag Morrenne heel onverwacht"

Melissa Maes
| 3 reacties
Mangelschots: "Ontslag Morrenne heel onverwacht"
Foto: © SC

Benoît Morrenne diende zondagavond zijn ontslag in als voorzitter van STVV. "Naar de club toe heeft hij geen reden opgegeven", zegt sportief directeur Guy Mangelschots aan onze redactie.

“Het ontslag van Benoît Morrenne komt heel onverwacht. Naar de club toe heeft hij geen reden opgegeven. Het is zeer jammer, want hij heeft toch enkele goeie dingen gedaan voor STVV”, aldus Guy Mangelschots tegenover onze redactie.

“Het was zeker niet op aandringen van de club, het is Morrenne zijn eigen keuze om op te stappen, maar we moeten het wel aanvaarden”, verduidelijkt de sportief directeur.

Het vertrek van de voorzitter komt toch op een ongelegen moment voor de rode lantaarn?  “We hebben de spelersgroep vanochtend op de hoogte gebracht van Morrenne zijn vertrek. De spelers lijken niet erg aangeslagen en zij bereiden zich gewoon voor op de match van woensdag.” Dan neemt STVV het thuis op tegen Westerlo.

“De structuur van een club en het sportieve gebeuren moet je gescheiden houden. Onze spelers moeten zich niet bezighouden met het ontslag. In afwachting van de omvorming van vzw naar nv, zal ondervoorzitter André Donvil de functie van Morrenne overnemen”, besluit Mangelschots.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties