Kawashima: "We kunnen geschiedenis schrijven"

Glenn Schrader
| 9 reacties
Kawashima: "We kunnen geschiedenis schrijven"
Foto: © SC

Lierse-doelman Eiji Kawashima speelt morgen voor een plaatsje in de bekerfinale tegen Lokeren. Voor Kawashima is het een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen en moet iedereen er zijn beste beentje voorzetten.

"Dit wordt mijn belangrijkste match voor Lierse", zegt de Japanner in Gazet van Antwerpen. "Lokeren is goed, maar zeker niet onklopbaar. Door onze goeie reeks in de competitie hebben we het accent naar de beker kunnen verplaatsen. Dat is een luxe", zegt doelman Eiji Kawashima.

"We hebben sinds december de verwachtingen overtroffen. Nu willen we nog graag de kers op de taart zetten. Het zou toch ongelooflijk zijn dat een groep waar een heel seizoen wat op werd neergekeken straks de finale van de Belgische beker mag spelen".

“Dat ik een heel degelijk seizoen heb gespeeld of dat Lierse zich tegen alle verwachtingen in van het behoud verzekerde, weet over enkele maanden niemand meer. Een prijs is wél blijvend."

Lierse moet een 1-0 achterstand tegen Lokeren ophalen. "Het is niet de beste uitgangspositie, maar we moeten in onze kansen geloven. Lokeren is goed, maar zeker niet onklopbaar”, besluit Kawashima.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties