Batshuayi in het oog van Chelsea

Mathias Dumarey
| 29 reacties
Batshuayi in het oog van Chelsea
Foto: © SC

Europese topclubs willen steeds vroeger potentiële topspelers aan zich binden. Chelsea heeft dan ook zijn oog laten vallen op Michy Batshuayi (foto), de nieuwe groeibriljant van Standard Luik

Michy Batshuayi heeft in zijn eerste seizoen in de A-kern van Standard Luik al behoorlijk wat indruk gemaakt in het buitenland. Hij werd door een Spaanse sportkrant al een mix van Romelu Lukaku en Mario Balotelli genoemd. Batshuayi valt vooral op omwille van zijn snelheid, dribbels en hij scoort ook gemakkelijk. Volgens de Engelse tabloid The Sun heeft Chelsea hem in het vizier genomen.

Christian Negouai, zelf een ex-voetballer en nu de belangenbehartiger van Batshuayi, ziet het alvast groots. "Hij is zeker al vier tot vijf miljoen euro waard. Er zijn al contacten met mensen uit Engeland en Italië, maar er is nog niets concreets binnen", aldus Negouai op Goal.com.

Batshuayi speelde dit seizoen al 24 wedstrijden voor de Rouches en vond al acht keer de weg naar de netten. Chelsea haalde in het voorbije jaar overigens al drie landgenoten weg uit de Jupiler Pro League: Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties