Reactie Hoefkens: "Praten bewust niet over titel"

Tomas Taecke
| 46 reacties
Hoefkens: "Praten bewust niet over titel"
Foto: © SC

Aanvoerder Carl Hoefkens toonde blauw-zwart vrijdagavond de weg naar een belangrijke eerste zege in PO1 tegen Racing Genk. De aanvoerder wil zich niet uitlaten over de titel en beweert dat dit ook in de kleedkamer geen onderwerp is.

Tomas Taecke in Brugge

In de tweede helft werd een hard werkende Carl Hoefkens noodgedwongen naar de kant gehaald. Kort na de wedstrijd gaf de aanvoerder van blauw-zwart uitleg bij zijn vervanging en terwijl ook zijn mening over de goede start van Club in PO1.

"In de eerste helft incasseerde ik een trap, waardoor mijn been wat stijf aanvoelde na de pauze. Halfweg de tweede helft werd het lastiger en hebben we besloten geen risico's te nemen. Er staan ons nog negen wedstrijden te wachten, net daarom werd ik uit voorzorg gewisseld".

"Vandaag hebben we getoond dat er een ongelooflijke drang in de ploeg is geslopen. Iedereen knokt voor elkaar en de mentaliteit is fantastisch. We beschikken over individuele kwaliteiten maar kunnen ook als ploeg strijden".

"Bij momenten was de wedstrijd erg pittig en gekruid met harde duels, maar dat hoort bij topvoetbal. Er is veel wederzijds respect en uiteindelijk was het wel een faire partij".

"We hebben in de kleedkamer een pact gesloten dat we niet over de titel praten. Niemand gelooft ons, maar als we over het kampioenschap beginnen te dromen kan het snel verkeerd gaan. Ook als het iets minder gaat zullen we knokken voor elkaar".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties