Koster: "Contrast met Daum kan niet groter"

Mathias Dumarey
| 104 reacties
Koster: "Contrast met Daum kan niet groter"
Foto: © SC

Adrie Koster (foto) heeft in het Nederlandse blad Voetbal International voor het eerst gereageerd op zijn ontslag bij Club Brugge vorig jaar in oktober. "Ik had er ginds graag mijn werk afgemaakt", aldus de Nederlander.

"Ik vond dat eigenlijk geen aanleiding was om zo'n rigoureuze maatregel te nemen en mij te ontslaan na de partij tegen Genk (4-5-nederlaag, nvdr). Het bestuur van Club Brugge dacht er anders over en dan houdt het natuurlijk op", klinkt Adrie Koster toch nog wat verbitterd.

Koster kan makkelijk verklaren wat er allemaal misliep. "We maakten een prima seizoensstart, zowel in de Belgische competitie als in de Europa League. We stonden zelfs mee bovenaan. En toen ging het in een tijd van twaalf dagen in vier wedstrijden op rij helemaal mis. De laatste was dus tegen Genk waar we 4-2 voorkwamen, goed speelden en dan toch nog met 4-5 verloren", analyseert Koster.

Koster kijkt met bedenkelijke blik naar zijn opvolger, Christoph Daum, die vooral mikt op resultaten en er ook naar voetbalt. "De manier waarop Club Brugge nu voetbalt onder Daum staat haaks op mijn visie en voetbal. Ik begrijp zoiets niet. Als je met mij werkt, weet je welk voetbal ik voor ogen heb. Haal je dan Daum, dan kan het contrast niet groter zijn. In alles", besluit Koster.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties