Kouyaté: "Trip naar Sclessin altijd het lastigst"

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Kouyaté: "Trip naar Sclessin altijd het lastigst"
Foto: © SC

Morgen begint speeldag van PO-I met de kraker tussen Standard en leider RSC Anderlecht. Cheikhou Kouyaté, verdediger bij de bezoekers, vindt de trip naar Standard de lastige verplaating van deze PO-I.

Zowel Standard als Anderlecht moeten wat rechtzetten na hun valse start aan PO-I vorige week. Wil Anderlecht blijvend over de beste kaarten beschikken in de titelstrijd dient er best gewonnen te worden tegen de Rouches. Cheikhou Kouyaté weet nu al dat het geen gemakkelijke opdracht wordt om de drie punten mee te nemen naar Brussel.

"We kunnen het ons geen tweede keer permitteren om punten te laten liggen. Standard is voor ons de moeilijkste verplaatsing tijdens deze PO-I. Ze hebben met spelers als Michy Batshuayi en Mohammed Tchité genoeg wapens in de aanval om het elke verdediging knap lastig te maken", stelt Kouyaté in HBvL.

De Senegalees kijkt morgen ook ex-ploegmaat Jelle Van Damme in de ogen. "Ik ben er zeker van dat hij nog wat voelt voor Anderlecht. Hij heeft al vaker iets anders gezegd, maar hij mag nooit vergeten wat onze club voor hem heeft gedaan. In Brussel zijn ze ook nog niet vergeten dat hij twee jaar terug een erg belangrijk aandeel had in onze titel", besluit Kouyaté.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties