Reactie Bolat: "We moeten nu winnen in Genk"

Fabian Morren
| 15 reacties
Bolat: "We moeten nu winnen in Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard speelde voor de derde keer op rij gelijk. En een goed gevoel gaf het gelijkspel bij Kortrijk Sinan Bolat niet echt. "We hebben twee punten verloren", zegt de doelman.

Fabian Morren in Kortrijk

“Zoals al vaker in deze play-offs was  de afwerking het probleem”, baalt Bolat. “Bovendien worden onze foutjes afgestraft door de tegenstander. We hebben geen punt gewonnen, maar er twee verloren.”

Kortrijk kreeg al heel snel de kans om vanaf de stip te scoren na een overtreding van Bolat. “Of het een penalty was? Dat weet ik niet. Ik heb de beelden nog niet gezien”, zegt de Standard-doelman.

Bij het tegendoelpunt ging Bolat in de fout. Dat geeft hij zelf ook toe. “Die bal moest ik gewoon hebben”, is de Turkse international eerlijk.

Standard volgt in de stand op drie punten van Genk, de derde. “We kunnen ons doel, die derde plaats, nog steeds bereiken. We moeten komende week in Genk de drie punten pakken.”

Het geluk van Standard lijkt wel dat alle teams punten laten liggen. “Dat is inderdaad zo. We hebben het al drie wedstrijden nagelaten om te profiteren van de misstappen van AA Gent. Dat we de enige ploeg zijn dat nog niet gewonnen heeft in de PO1? Dat speelt niet in de hoofden van de spelers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties