Vanden Borre: "Ik hoop dat die persoon het begrepen heeft"

Vanden Borre: "Ik hoop dat die persoon het begrepen heeft"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre heeft zijn doelpunt op Anderlecht uitbundig gevierd. Ook voor de eretribune, waar hij één iemand in het bijzonder viseerde. Bij Sudpresse gaf hij meer uitleg zonder echter de naam te noemen.

Bij Vanden Borre leven er immers nog frustraties na zijn afgesprongen tranfer naar Keulen. Daar geeft hij één iemand de schuld van bij paars-wit. "Toen ik scoorde waren mijn acties niet gericht tegen de supporters", aldus VdB in Sudpresse. "Integendeel, Anderlecht zit nog steeds in mijn hart. Het was een reactie naar één bepaalde persoon toe."

"Ik verkies dat je de naam niet citeert, maar je weet wie het is en hij weet het ook. Het is iemand die mijn transfer naar Keulen heeft doen afspringen in juli 2010 omdat ik zogezegd onhandelbaar was. Dit was mijn antwoord, mijn revanche. Ik hoop dat hij het begrepen heeft."

"Toen ik scoorde was er niets gepland. Maar ik had zoveel dingen in mijn hoofd... Ik ben voor de eretribune gaan staan en dat was een ongelooflijk plezier. Ik heb hem aangekeken. Het was alsof er een gewicht van mijn schouders viel. Nu voel ik me veel lichter."

Vanden Borre had het ook over zijn toekomst. "Die ligt in het buitenland, behalve als die persoon weg gaat bij Anderlecht (lacht). Het probleem is dat die reputatie wijd verspreid is en dat anderen dat nu ook denken van mij. Dat is wat me tegenhield om terug te komen naar Anderlecht en me te herlanceren bij Genk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties