Cossey: "Word nog iedere dag over beker aangesproken"

Jefrey Van der Straeten
| 2 reacties
Cossey: "Word nog iedere dag over beker aangesproken"
Foto: © SC

Lokeren miste zijn start in PO2, met een magere twee op negen. Toch zijn de Waaslanders nog gemotiveerd om er vol voor te gaan. Alleen wou de scheidsrechter de afgelopen wedstrijden niet meewerken.

Zij die Lokeren achteraan de B-groep van play-off 2 zien bengelen, zullen zeggen “ik had het voorspeld.” Zij die de wedstrijden van de Waaslanders echter gevolgd hebben, zullen moeten erkennen dat Lokeren er alles aan gedaan heeft om die matchen te winnen.

Rudi Cossey, de assistent-trainer van Lokeren, beaamt: “We kunnen onze groep nog steeds winnen. We hebben nu twee thuiswedstrijden voor de boeg. Als we die winnen, staan we er goed voor”, klinkt de voormalige Club Brugge-verdediger opvallend strijdbaar.

Over de scheidsrechters, die de laatste twee wedstrijden van Lokeren drie rode kaarten uitdeelden, heeft Cossey het volgende te zeggen: “Laat ons eerlijk zijn. De mensen die als ref werden aangeduid, waren niet bepaald mensen met veel ervaring. (...) Misschien hebben ze zelf niet of onvoldoende gevoetbald, maar je merkte dat ze de wedstrijd totaal niet aanvoelden. Ze willen zich bewijzen en nemen dan hoogst twijfelachtige beslissingen.”

In het interview, dat op de website van de club werd gepubliceerd, wordt ook nog even teruggekomen op de bekeroverwinning. “Bijna dagelijks word ik, en naar ik hoor ook de spelers, erover aangesproken. Dat betekende zoveel voor iedereen die van veraf of dichtbij iets met de club te maken heeft. Dat was ons moment van glorie, ons kippenvelmoment.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties