Interview De Greef: "Zonder schrik aan eindronde beginnen"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
De Greef: "Zonder schrik aan eindronde beginnen"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo won PO 3 maar moet het nu in de eindronde nog opnemen tegen Eupen, Waasland-Beveren en Oostende. Arnaud De Greef gelooft alvast dat Westerlo het behoud kan verzekeren.

Op het einde van de reguliere competitie kon Westerlo in eigen huis winnen tegen RC Genk, een wedstrijd die toch wel een keerpunt inluidde. "De winst tegen RC Genk was verdiend en dat heeft wel iets gedaan met de groep.  In PO 3 zijn we goed gestart, daarna leden we een nederlaag maar we herpakten ons goed. De mentaliteit die de groep aan de dag legde is knap."

Voor Westerlo komen er nu wedstrijden aan tegen ploegen die het niet zo goed kent. "Het zwaarste werk komt nu nog: de eindronde met tweedeklassers. Ik weet zelf nog niet goed wat zij in petto hebben maar wij moeten zonder schrik aan de eindronde beginnen. Wij hebben zeker de kans om in eerste klasse te blijven", vertelt de verdediger aan onze redactie.

Dank aan supporters
Tenslotte heeft De Greef ook een boodschap voor de fans. "Ik wil graag de supporters bedanken. Zij verdienen een pluim want ze hebben toch een moeilijk jaar gehad en zijn ons blijven steunen. Dat ze nu de winst van PO 3 konden vieren, doet deugd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties