Van Holsbeeck: "Men wil dansen op het graf van Anderlecht"

Van Holsbeeck: "Men wil dansen op het graf van Anderlecht"
Foto: © SC

Anderlecht moet de titel pakken of het seizoen is mislukt. Bij paars-wit loopt iedereen op de toppen van zijn tenen, ook manager Herman Van Holsbeeck: "We willen die titel."

"Ik weet ook wel dat er veel mensen die liever hebben dat Anderlecht de titel niet pakt", haalt Van Holsbeeck uit in Het Laatste Nieuws. "Ze doen niets liever dan dansen op ons graf. Maar we zullen opnieuw tonen dat we daarboven staan."

Van Holsbeeck stuitte een krachtterm uit na de winst in Brugge. De opluchting was van zijn gezicht af te lezen, maar nervositeit wil hij dat niet noemen. "Nerveus is het verkeerde woord, eerder scherp. Iedereen loopt hier scherp rond. We willen die titel pakken. Na het seizoen zullen we evalueren of dit de juiste aanpak was."

Ook bij Ariël Jacobs is er druk, al ontkent de trainer dat wel steevast. "Ariël staat ongelooflijk scherp om een tweede titel te pakken met Anderlecht. En dan ligt de bal in zijn kamp. Of hij al dan niet nog trainer wil blijven in Anderlecht."

Van Holsbeeck zal deze zomer weinig vakantie kunnen nemen. Veel sterkhouders staan immers in buitenlandse belangstelling en hij zag ook werkpunten. "We gaan ons op de transfermarkt vooral focussen op de verdediging. Dat is onze zwakte dit seizoen. En verder zien we wel wie er vertrekt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties