Mboyo: "Alsof Anderlecht het einde van de wereld is"

Melissa Maes
| 85 reacties
Mboyo: "Alsof Anderlecht het einde van de wereld is"
Foto: © SC

Volgens analisten is Ilombé Mboyo de enige speler van AA Gent dat bij Anderlecht zou passen. Toch vindt Petit Pelé dat hij te weinig wordt geapprecieerd. "Ik heb soms het gevoel dat mijn prestaties niet naar waarde worden geschat."

“Het kan me niet schelen welk beeld mensen van me hebben. In België spreekt men toch altijd over dezelfde tien, vijftien spelers. Ik let er niet meer op. Ik vind gewoon dat niet alle spelers hier geapprecieerd worden volgens wat ze tonen”, zegt Ilombe Mboyo in HLN.

“Ik zal je eens een voorbeeld tonen: Yaya Touré en alle zwarten die bij Beveren speelden. Daar werd niet over gepraat. Wel over Kevin Vandenbergh en Koen Daerden, maar welke spelers zitten nu bij de grote clubs? Touré en co.”

“Ik heb soms het gevoel dat mijn prestaties niet naar waarde worden geschat. En dan bedoel ik niet in vergelijking met Belgen. Sommige buitenlanders van Anderlecht worden groot gemaakt, gewoon omdat ze daar zitten. Alsof bij Anderlecht spelen het einde van de wereld is. Ik ben ervan overtuigd dat, mochten anderen doen wat ik doe, er meer over hen zou worden gepraat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties