Leekens: "Voor Anderlecht of Standard had ik de Duivels niet achtergelaten"

Tomas Taecke
| 248 reacties
Leekens: "Voor Anderlecht of Standard had ik de Duivels niet achtergelaten"
Foto: © SC

"Voor geen enkele andere club had ik de Rode Duivels in de steek gelaten", liet Georges Leekens dik twee weken voor aanvang van de competitie nog eens optekenen. "Club Brugge is de club van mijn hart: het geld heeft nooit een rol gespeeld".

Georges Leekens is voor aanvang van de competitiestart nog eens teruggekomen op de keuze die hij halfweg mee heeft gemaakt. In de Waalse pers liet hij noteren dat de beslissing die hij twee maand geleden genomen heeft helemaal niets met zijn bankrekening te maken heeft gehad.

"Enkel Club Brugge, waar ik bijna heel mijn carrière al speler heb afgehaspeld, kon mij bij de Rode Duivels weglokken", zegt de gewezen bondscoach. "Ik ben een eerlijk en correct man. Als Anderlecht of Standard met dezelfde aanbieding op de proppen was gekomen, had ik simpelweg neen gezegd".

"Bovendien kan ik jullie meegeven dat ik enkele astronomische aanbiedingen van tafel heb geveegd", vervolgt de coach van blauw-zwart. "Aanbiedingen uit Rusland en Qatar om precies te zijn. Club Brugge is de club van mijn hart. Ik ben allesbehalve een man die enkel om geld geeft", aldus Georges Leekens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties