Reactie Deschacht: "Mijn mooiste en belangrijkste"

Deschacht: "Mijn mooiste en belangrijkste"
Foto: © SC

Wie had ingezet op de mogelijkheid dat Olivier Deschacht op de eerste speeldag zou scoren, was waarschijnlijk nu toch enkele euro's rijker. De verdediger maakte nochtans een mooi doelpunt.

Johan Walckiers in Kortrijk

Deschacht scoorde vanop de rand van de zestien, in één tijd en met zijn rechtse voet dan nog wel. Voor het eerst sinds oktober 2010! "Mijn mooiste en mijn belangrijkste", lachte Deschacht. "Zeker omdat ik van zo ver gekomen ben. Ik heb echt wel afgezien na mijn blessure, maar ben blijven werken ondanks alle tegenslagen."

Deschacht speelde tegen Kortrijk als centrale verdediger, maar zal binnenkort weer de concurrentie met Safari moeten aangaan. "Ik ben nog altijd beter op links. Vandaag hadden we tegen tien man een speler te veel achteraan en ik ben dan maar mee naar voor getrokken. Mijn gok heeft geloond. Het leverde een verdiend punt op, maar meer mochten we niet eisen."

"Ik ga niet wegsteken dat ik gelukkig ben met deze goal. Ik liep naar het publiek om de mensen te bedanken die altijd in mij zijn blijven geloven. Ik weet ook dat ik nog veel werk heb. Ik ben niet helemaal tevreden over mijn wedstrijd", besloot de blonde verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties