Evens en Smolders in principe klaar voor Anderlecht

Tomas Taecke
| 3 reacties
Evens en Smolders in principe klaar voor Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Daags voor de wedstrijd tegen Anderlecht is de ziekenboeg bij Cercle Brugge zo goed als leeggelopen. Groen-zwart bevestigt aan onze redactie dat Bernt Evens, Arnar Vidarsson en Tim Smolders mits zij de laatste training doorstaan aan de slag kunnen tegen de Brusselaars.

Technisch adviseur Sven Jaecques meldt aan Voetbalkrant.com dat de drie basispionnen met een vraagteken achter hun naam zondagavond tegen Anderlecht in actie kunnen komen.

Bernt Evens brak vorige week tegen KV Kortrijk zijn oogkas maar is net op tijd hersteld voor de topwedstrijd tegen Sporting. De linksachter kon deze week voluit meetrainen en lijkt speelklaar. Cercle traint zaterdagmorgen een laatste keer. Als Evens de training doorstaat kan hij gelijk ook in actie komen tegen paars-wit.

Hetzelfde geldt voor Arnar Vidarsson en Tim Smolders. Vidarsson incasseerde een trap op de knie maar lijkt fit voor de strijd. Smolders werd vorige week uit voorzorg aan de kant gelaten en is voldoende hersteld van een blessure aan de adductoren.

Ondertussen is ook Hendrickx opnieuw inzetbaar. Wel maakt de nieuwkomer nog geen deel uit van de wedstrijdselectie. Gregory Mertens zit eveneens op schema en kan wellicht de groepstraining hervatten. Cercle ontvangt Anderlecht zondagavond om 20.30u. Vorig seizoen gingen de hoofdstedelingen in de slotfase van de wedstrijd onderuit na een late goal van Rudy (1-0).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties