Dirk Geeraerd maakt vastberaden belofte

Pieter Vierstraete
| 8 reacties
Dirk Geeraerd maakt vastberaden belofte
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren kende na hun promotie naar eerste klasse een ware transfercarrousel met het gekende gevolg: één punt uit negen en sombere vooruitzichten. Trainer Dirk Geeraerd ziet dat anders: "Ik beloof het behoud!"

“Zelfs met een voltallige spelersgroep zou dit een aartsmoeilijke kalender zijn”, begint Geeraerd met een impliciet dubbel excuus op de clubwebsite. “Deze kalender is geen cadeau, maar we leren ermee leven. Het is ook dikke zever dat je niet goed bezig zou kunnen zijn als je geen punten pakt.” Tegen Standard Luik en Club Brugge werd kansloos verloren. Tussenin wist Waasland-Beveren wel thuis 0-0 te spelen tegen KV Mechelen.

Straks volgen onder andere AA Gent, Kortrijk en Racing Genk. Toch ziet Geeraerd de toekomst rooskleurig in: “Beveren moet weer geel-blauw kleuren, en zich als één blok achter de club zetten. Iedereen met een trui of een sjaal of wat dan ook moet onze ploeg steunen, en dan beloof ik dat wij na 30 wedstrijden staan waar we moeten staan, en dat is minimum plaats 14.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties